RSS

Ретроспекция

В началото блогът беше създаден като неразделна част от съществуващите по това време форуми на Странноприемницата и като цяло идеята беше да е насочен към културно – историческото наследство. В крайна сметка категория „Лично мнение“ стана доминираща. В момента предстои реконструкция, преместване, архивиране и премахване на материали и въобще… доста работа.

just me

just me

Авторски права

Материалите, които скоро ще бъдат архивирани са подписани с Jaguar и Zoom и са собственост съответно на Ани и Айвън. Коментарите, подписани с Jaguar във вашите собствени блогове са от Ани, така че не псувайте по Айвън, той тихо си стои в сянка (в случай, че получите коментар от него, той ще бъде подписан със Zoom). В негова чест името на блога си остава The Guesthouse. В последните 2 години Айвън заряза всичко де що е известно като „Западна“ цивилизация и хукна към Китай и въпреки, че не блогва, още наднича из блогосферата отвреме навреме.

Ани понастоящем живее в Англия и подготвя истинска „За мен“ страничка. Нея може да я очаквате скоро.

Блог е лицензиран съгласно условията на Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 License. Това ще рече, че ако желаете да ползвате някой от материалите, трябва да ни цитирате като източник и да посочите връзка (линк) към съответната статия.

Снимките са обработени с програмата на Андреа Денцлер – Andrea Mosaic, самата програма, наръчника и набор от снимки можете да си изтеглите оттук

Advertisements
 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: