RSS

Излъчваш секс, използвай го!

13 Март

от Айвън

bottle-opener

В предишния пост стана дума за това какви морални ценности се пропагандират от Мара Отварачката, докопала се незнайно как до стола на журираща в Мюзик Айдъл. На публиката вече й е до болка ясно, че в очите на Светата Бленда шансове имат повечето добре изглеждащи момчета.

Що се отнася до девойките, тук казусът е по-заплетен. В този случай Сейнт Мери Дъ Ботъл Опънър първо сондира мнение с двамата си колеги. След внимателно вглеждане в очите и надзъртане в записките им, тя преценява има ли шанс да се репчи на кандидатката или не. Така след кратък хвалебствен коментар за визията им (разбрахме се вече, Мара пеенето по разбираеми причини не го коментира) следват съвети за това какво трябва да се подобри, как сценичното поведение трябва да бъде по-провокативно, как да бъдат предизвикани мъжете да пуснат по-дълга лига и как е най-правилно да се „излъчи” сексапила. По възможност в праймтайма. След премъдрото „Имаш убийствени крака, мисля, че за втори път виждам такива” се стигна до директното „Ами ти направо излъчваш секс, използвай го по-смело!”

Хубаво, ама на мен като мъж Мара, както и повечето й колежки от фолк гилдията не ми изглеждат като еталон за сексапил. Поживял съм си, попътувал съм, видял съм 2 и 200. Освен всичко останало, виждал съм момичетата зад витрините в Хамбург и Амстердам, гледал съм XXL филмчета, имал съм щастието да познавам дами, които само с малък жест могат да те настроят на еротична вълна. Някои от момичетата от витрините и съответните филмови продукции приличат на Мара. Дамите от последния пример – никога. Разликата при тях, освен по-високия интелект е, че са естествени. Естественото поведение и външен вид, умението да се води разговор и приветливото отношение към събеседника могат да направят чудеса. Всяка жена има свой собствен, особен чар, а понякога невинността е много по-привлекателна от вулгарната визия. Еротика и хардкор порно не са едно и също.

Стигаме до образа на светата Отварачка, подражанието на която никой нормален баща не иска да види у дъщеря си. Интелектуалният капацитет е виден от решението, което е взела за визията си – хубавичко момиче, което умишлено се е превърнало в горски таласъм. Невинното излъчване е заменено с това на евтина надуваема кукла от секс шоп-а. Семпличките дрехи са останали в миналото, за да отстъпят на кичозни парцалки от колекцията на бай Сербез от Анадола*. Речниковият запас е замръзнал някъде на ниво пети клас, а разбирането за комуникация се свежда до това дали мъжете я пожелават, щом я видят. Чудя се как жена, която няма и 40 кила успява да се държи така тежкарски.

Честито, дами и господа, от екрана ви гледа една силно опростена версия на Чичолина, която съветва дъщерите ви как трябва да изглеждат и да се държат. От вас зависи дали ще ги поощрите…

–-

* Става въпрос за световно известния турски овчар, който е посветил свободното си време на дизайна. Произведенията му от домашна вълна се радват на голям успех във фЙешън дюкяните на Капълъ Чарши.

Advertisements
 
4 Коментари

Posted by на 13 март, 2009 in Лично мнение

 

Етикети: , , , , ,

4 responses to “Излъчваш секс, използвай го!

 1. Муниконтин

  24 март, 2009 at 00:01

  Радвам се, че най-после чета нещо по въпроса. При това от мъж! 😉
  Браво! 😀
  A, че няма да е последно…това е сигурно за съжаление!

   
 2. Zoom

  13 март, 2009 at 15:17

  И като гледам, няма да е последно…

   
 3. dixito

  13 март, 2009 at 15:14

  Много точно казано! Напълни ми душата!

   

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: