RSS

Freak Idol

05 Март

bottle-opener

Новото издание на Мюзик Айдъл започна с гръм и трясък, скандали, намален състав на журито и парад от откачалки с мераци да стават звезди. И тази година алкохолизираните мозъци на отворковците Иван и Андрей са заложили в концепцията на предаването снимки и монтажи на всякакъв вид музикални инвалиди, кукувици, психично болни и други болни – например вълци с болни гърла. Сякаш не ни стигаше идиотията „Кен Лий” от миналия сезон, клозетния хумор на водещите, мъките на избраниците да пеят неподходящи за тях парчета и изнудването за SMS-и извън регламента за щяло и нещяло.

За трети пореден път в журито се кипри представител на кичовската субкултура, наречена „чалга”. Това, на което вече станахме свидетели надхвърля в пъти участието на леля Гло и Осил Буркан, които от време на време все пак показваха компетентност. Реакциите срещу журирането на лицето Мария-Нямам-си-Фамилия са толкова бурни, че Айвън реши да основе хейтърски клуб, за да не се разпръсват многобройните саркастични забележки на 99% от потребителите във форума на МА. Народът просто е единодушен в безпрекословната си любов към „звездата” на Митьо Пайнера, а и тя непрекъснато дава заявки за златен скункс (или златна патка, все тая).

И докато в предишни сезони се радвахме на присъствието на председатели на журито като Йорданка Христова и покойния Вили Казасян, то в № 3 няма фигура, която да респектира и озаптява останалите. Изглежда Дони е единственият, който оценява що годе компетентно таланта на кандидатите. От Фънки чуваме поредните гаври, които дори не звучат остроумно, а са си просто дебелашки обиди. А от Мара Отварачката?
„Не можеш на 18 години с такава визия… Трябва да си провокативна за мъжете…”
„Ами… ако беше с черна коса и друго червило…”
„От мен имаш „да”, ама тази рокля да я изхвърлиш.”
Мара Отварачката, чудо на пластичната хирургия, накипрена с кичозни тоалетчета от типа „Червен фенер – Амстердам” ще възпитава момичетата в стил и поведение и ще оценява гласовите им данни по това в какви дрешки се явяват на кастинг. Така е то… Когато липсва акъл, по дрехите посрещат и по дрехите изпращат.

Естествено, следва продължение

Advertisements
 
2 Коментари

Posted by в 5 март, 2009 in Лично мнение

 

2 responses to “Freak Idol

 1. Zoom

  13 март, 2009 at 10:55

  Не съм се надявал да го кажа, но и на мен…

   
 2. Marfa

  6 март, 2009 at 13:51

  Махни, махни. Есил ми липсва. 😦

   

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: